<3 Høje Taastrup

Det går sgu’ stærkt når man har fået sig en blog og er blevet en del af internettes nye superstjerner, der er gået under 24 timer siden jeg brokkede mig over Danske Bank og de har allerede responderet, er det ikke vildt?

Måske de har fået dårlig samvittighed, jeg ved det ikke, de har under alle omstændigheder inviteret mig til et VIP arrangement, og er der noget bloggere med lidt for stort ego og lidt for lidt realitetssans bare elsker, er det sgu’ VIP arrangementer – Så det har jeg da tænkt mig at takke pænt nej til, mest af alt og først og fremmest så fordi det er et arrangement hvor man skal gå en tur rundt i Høje Taastrup og høre om hvor fedt der er i Høje Taastrup og selvom både banken og borgmesteren kommer, så er det alligevel nok ikke noget for mig – Af to årsager.

Først og fremmest så er Høje Taastrup på ingen måde sådan specielt fedt, hvis man sammenligner med andre almindelige ufede forstads kommuner? Jeg har altså prøvet at gå en tur i Høje Taastrup og helt ærligt ik, så er det altså ikke en oplevelse ud over det normale, jeg ved godt at City2 engang var toppen af shopping-poppen, men det var dengang det var eksotisk at gå i IKEA og spise på cafeteria – i dag…. Not so much. (engelsk for: ikke så meget).

Dernæst så er Ziegler ikke lige min borgmester, jeg har min egen yndlings-borgmester og selvom jeg er ret træt af ham for tiden så er han stadig på top1 over mine yndlings-borgmestre – han har nemlig lang snor.

Så med frygt for at lyde utaknemmelig, for sådan må det helst ikke opfattes, så tænker jeg, at det er lidt for billigt sluppet? Jeg mener, Danske Bank lod sig jo heller ikke nøjes med, at spankulere en tur rundt i Gentofte, med Asger Jensby og Finn Nørbygaard, for at høre lidt om, hvor fedt det engang havde været, at være IT-Factory aktionær dengang de selv blev hustlet.

Det er noget af det mest nederen, at blive hustlet, måske fordi det, uanset hvordan man bliver snydt, stjæler det absolut mest værdifulde vi har mennesker imellem – tilliden til hinanden og uden den bliver det hele altså lidt anstrengende.

Har prøvet det flere gange de seneste år, at blive hustlet, præcis som Finn Nørbygaard, dog ikke samme beløb og ikke helt så spektakulært og heldigvis for det – men når dagen er omme, har man mistet alt så betyder beløbets størrelse ikke så meget, det der virkelig betyder noget, er at man slet ingenting har og det er ikke så sjovt.

Mange mistede en stor del af tilliden til Danske Bank og en lang række de andre finansielle institutioner allerede tilbage i 2008 fordi det ikke var så pisse smart med en finanskrise og fordi det fik ret store konsekvenser for en masse mennesker, sådan ude i den virkelige verden, ikke i et excel ark eller på Danmarks statistik, men altså ejendomme der tvangsrealiseres i et umuligt marked, pensioner der forsvinder eller minimeres, masse-arbejdsløshed, skilsmisser og hvad det nu ellers har af negative konsekvenser – alt sammen noget der trækker dybe spor og langt ud i fremtiden.

Jeg tror der er en del almindelige bankkunder, som har svært ved at forstå, hvorfor en dansk bank via en finsk bank, hjælper en bank i Estland til at lave alt muligt og umuligt lort, for suspekte personer, som overhovedet ikke burde være en del af legen i første omgang, altså for fanden mand!

Så er det oveni købet styret af en gut fra Norge – Uanset hvor meget jeg forsøger, så KAN jeg bare ikke rigtigt finde noget dansk ved den ligning, så er vi tilbage til globaliseringen og det magter vi ikke lige på stående fod.

Det største problem med tillidsbrud er jo, at det er svært at genskabe, tilliden altså, så måske vi skal arbejde lidt på at der fremadrettet er en højere grad af kongruens, sammenhængen mellem de ting man siger og de ting man gør? Måske krydret med noget mere åbenhed eller gennemsigtighed? Det sidste er jeg slet ikke sikker på at vi tør, det kunne jo tænkes at vi helst ikke vil vide hvad der rent faktisk foregår – så det var måske værd ikke at overveje.

Men indtil da må i ha’ en god fornøjelse med Høje Taastrup arrangementet, jeg håber at vejret holder tørt og at i får en dejlig dag. Jeg håber også vi får lejlighed til at stikke hovederne sammen under andre rammer en dag ved lejlighed – måske til noget lidt mere avantgarde, jeg studerer trods alt til akademiker og har min egen blog ik!?

Ha’ det pænt

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!