OK18 og alt det andet

Nu hvor vi stort set er færdige med overenskomstforhandlingerne og vi atter fik pisset lidt på lærerne så kan vi måske få rettet fokus på noget det virkelig tæller, det viser sig nemlig at vi har andre udfordringer end arbejdstid og frokostordninger – Her kunne du måske sidde og tænke “hvor har du ret, men hvad skal vi dog stille op med de Radikale Venstre” – Jeg ved det ærlig talt ikke, for det er jo dybt hamrende bekymrende at Morten Østergaard og rosset stadig ser sig selv som en del af en løsning og ikke som en del af problemet – nu understreget af seneste forslag om dansk statsborgerskab til alle der kan bestå en folkeskoleeksamen.

Holy shit siger jeg bare, det var simpelthen det mest intelligente Østergaard og hans virkelighedfjerne disciple kunne komme op med efter partibossen fjumrede rundt i de danske ghettoer i en uges tid? – Som om det ikke var pinligt nok i forvejen!

I gamle dage skulle man som minimum kunne løbe 800 meter på rekordtid for at kunne få et statsborgerskab – nu skal man bare kunne kaste med karameller.

Måske Østergaard og Stampe kunne gøre langt de fleste af os en tjeneste og melde sig helt ud af dansk politik, helt ærligt og hånden på hjertet, så ville jeg inderligt ønske at jeg var i stand til at tage deres parti….. og afvikle det, magen til ignoranter skal man da lede længe efter.

Anyways, vi har mere presserende problemer her i landet og her tænker du måske “selvfølgelig, første prioritet er jo at redde bierne – de er stort set forsvundet” men også her er vi på forkant, ikke fordi jeg personligt som sådan fiser rundt og lægger lidende insekter i nato-stilling, det er også unødvendigt for det viser sig at DR har påtaget sig opgaven, på trods af negative politiske vibes, besynderligt medieforlig, fake news, russisk interferens og kroniske nedskæringer af vores alle sammens mediemastodont.

Nu tænker du måske “hvordan i alverden skulle det så kunne lade sig gøre i praksis” og svaret på det er simpelt, her i landet løser vi den slags udfordringer ved at præparere vores ungdom og DR’s generaldirektør (eller hvad sådan en nu kaldes) har haft et alvorsord med de ansatte på Ramasjang så de har nu sat alle sejl ind for at vende tendensen.

Det er faktisk ret genialt, og planen går i al sin enkelthed ud på at få alle landets unger til at plante blomster, for det eeeeelsker bier bare og inden vi får set os om er der totalt mange bier. BUM!

Virker det overhovedet tænker du så og der kan jeg berolige dig, det virker! Vi har jo gjort det før, tilbage i firserne da vi var ved at løbe tør for afrikanere, dengang fik vi ungerne til at plante en hel masse træer og nu vrimler det med negere, over det hele, faktisk i sådan en grad af enhver dansk provinsby med respekt for sig selv og for de radikale har en afrikaner eller to.

Så hvad er problemet?

Problemet er jo årsagen til biernes forsvinden, som jeg har forstået er det to grundlæggende faktorer der er skyld i biodiversitetens ubalance, dels fordi vi kørte jeg ved ikk hvor mange insekter ihjel tilbage i 90’erne ved utallige bilferier ned gennem Europa, men den største synder er den gift vi rundhåndet har blæst ud over mark og eng gennem de seneste årtier – det tog åbenbart hårdt på specielt bierne.

Nu sidder der sikkert et par DF’ere og tænker “Hvis vi kan sprøjte gift for at komme af med bierne – kan vi så ik bare gøre det samme med afrikanerne” og nej det kan man ikke, det har nemlig noget med menneskerettigheder at gøre, så det går ikke, det kan man tilsyneladende kun i Syrien og lidt i Salisbury, der tæller de der rettigheder ikk så meget.

Inden du nu tænker “hold da kæft en omgang økofis” så er det mig magtpåliggende at forklare økologibegrebet for dig som ikke helt er med på bølgen, økologi er en kunstig konstruktion opfundet af kapitalisterne, dem der du ved som anskuer hele verden ud fra præmissen at det skal være rentabelt for at have værdi – nok nogenlunde samme segment der syntes at skolereformen var drønfed og at politiet som institution skal bidrage økonomisk til statskassen.

Kort forklaret er de begge øko-lovers, den ene part er bare nomiske mens den anden part er mere logiske, deraf kommer økonomi og økologi. Det er ikke så meget de logiske øko’er der udgør et problem men i høj grad de nomiske.

“Jeg ville sgu nok købe mere økologisk hvis ikke det var så dyrt” Sagde min gamle ven Hr. Sørensen og understregede det med ubetinget afsky mod lange dyretransporter, alting er relativt sagde Einstein og økologi er jo kun dyrt fordi vi har opfundet et forringet slutprodukt, fyldt det med gift og kaldt det konventionelt – det tog nok sin begyndelse allerede back then med Snevide, hun kunne jo heller ikke æde sine æbler uden at blive vildt utilpas.

Nu kommer så chokket – Økologi findes slet ikke, det som vi betegner som værende økologisk er jo den naturlige måde at dyrke frugt, grønt og dyr på og blev først en realitet da vi besluttede at putte gift i stort set alt hvad vi spiser for så at kalde det normen – *klap* *klap* og dybt suk…..

Nå men! Hvad er der ellers af spændende begivenheder for tiden, altså ud over Jes Dorph der er ret vred over at ha’ fået tilbudt en fadøl og hjernedøde teenagere der drikker sig stive og reproducerer sig selv på ulækkert reklamefinansieret lorte tv?

En hel del faktisk men det har vi ikke tid til at gå ind i lige nu, jeg vender tilbage når skuffelsen over min ellers absolut yndligsborgmester har lagt sig, det tager nok et par dage endnu, har også lige en opvask der skal ordnes og en kritisk rapport til vores alle sammens Ole Birk Olesen der skal forfattes – så indtil da, ha’ det rart.

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!