VERDENS BEDSTE KÆRESTE

Helt ærligt så drukner jeg i diverse tilbud, det er noget der lis’som følger med jobbet som mega-influencer, tilbud om alt muligt – Det er oftest sportsarrangementer af forskellig karakter, biografpremierer og tilbud om at deltage i shows, podcasts, radio og alt sådan noget gejl – Jeg takker som regel nej til det meste, cirka alt det hvor Sarah Grünwald ikke er med.

Nu har jeg så, ud af det blå, modtaget et tilbud som er ret svært at afslå vil jeg sige, jeg har nemlig fået en unik mulighed for at blive verdens bedste kæreste – Helt gratis og det er jo næsten helt umuligt ikke at tage imod. Jeg mener hvem vil ikke være verdens bedste kæreste? Og så uden at betale for det – Det er jo noget stort set alle influencers bare elsker.

Trænger du også til at skifte hverdagen ud med 3-retters middag, bløde hotelsenge og en lækker morgenbuffet?  

Og vil du være verdens bedste kæreste? Så læs med her. 

På Valentine’s Day har du mulighed for at score hele to hotelophold ved Lillebælt (værdi 2.780 kr.) helt gratis, hvis du på Valentine’s Day anbefaler din ven, din kæreste eller en anden du kender at melde sig ind i din a-kasse og fagforening.

Forestil dig allerede nu, hvor lykkelig din kæreste bliver, når du præsenterer den ide hjemme i sofaen en tilfældig tirsdag i februar. 

Men husk tilbuddet gælder kun på Valentine’s Day. 

Venlig hilsen

Ina

Din fagforening 

Jeg kan afsløre at jeg har snydt lidt på forhånd, jeg har allerede præsenteret idéen for min kæreste selvom det er onsdag. Det faldt i virkelig god jord, det gjorde det! – Hun blev cirka dobbelt så lykkelig som sidste gang fagforeningen præsenterede os for en god idé , dengang gik det også mere ud på at stjæle alle mine feriepenge, hvilket i sagens natur ikke var til den sådan super fede side – Det var sgu en pænt trist sommer.

Jeg ved ikke helt hvad der provokerer mig mest, at de bøffede mine penge eller at de bøffede mine penge og så efterfølgende beder mig om at anbefale dem til venner, bekendte og dem jeg holder mest af – Ej men det lyder jo næsten som et halvklamt pyramidespil fra 90’erne…

Det der i virkeligheden provokerer mig mest, tror jeg, var da jeg som ansat i en stilling i det offentlige og på trods af en arbejdstid der ofte var op til 50 timer om ugen fik udbetalt et beløb der var mindre end udgifterne til husleje og institution til ungerne – Det er jo sådan helt fundamentalt helt forkert, men åbenbart ikke helt forkert nok for fagforeningen der ikke rigtigt syntes det var noget at brokke sig over – Men de var da så venlige at henvise mig til kommunen hvor jeg kunne søge om supplerende kontanthjælp… Det er åbenbart hvad 25 års anciennitet kaster af sig.

Nårh men intet er jo så galt at det ikke er godt for noget og når nu det lader til at jeg kan komme på et gratis hotelophold med alt betalt – Godt nok af mig selv og på baggrund af en misset sommerferie med ungerne, så skal det da ikke have lov til at ødelægge den overordnede oplevelse. Det bliver en gennemført fantastisk weekend kan jeg regne ud allerede nu, Valentins dag på fredag krydret med et lækkert hotelophold med spa og alting, det er sgu da influencer-agtigt… Så det bliver et nej tak herfra.

Så her kommer et tilbud til dig, hvis du ikke ved hvad du skal på Valentins dag, så får du bare mit hotelophold og så kan du invitere kæresten, eller din kommende kæreste med, fyre den af i spa, spise lækker mamse med dejlig vinmenu und alles, når så du skal tjekke ud så kigger du bare hende i receptionen dybt i øjnene og siger “Har jeg forresten fortalt hvor fed en fagforening jeg er medlem af – du skulle virkelig overveje at skifte” og beder hende sende regningen til Ina…

Og kære Ina, skal vi ikke bare aftale at jeg lover at øve mig på at være en endnu bedre kæreste hvis du til gengæld lover at i vil øve jer noget mere på at være en ordentlig fagforening?

Så indtil næste gang – Ha’ det pænt og pas på naturen! 🙂

Ps. Hvis du nu lige står og mangler en fagforening og tænker “Hva’ skal jeg mon vælge” – Så lad mig da endelig anbefale alle andre end den jeg har været medlem af! – I al fald indtil Ina har fået styr på det…

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!