Når jeg bliver stor vil jeg være: Fie Laursen


Jeg har fået mig en ny ven – Han er en slags usynlig en af slagsen og det kan jo virke ret infantilt i en alder af over fyrre. Han er faktisk heller ikke sådan alvorligt usynlig han er “bare” en internet-ven, så jeg har aldrig mødt ham. jeg ved det, det er totalt 2020… man behøver ikke engang at hænge ud sammen mere for at være venner – på godt og ondt. Jeg kan rigtig godt li’ ham, mest fordi han læser min blog men også fordi han er jyde tror jeg.

Anyways som man siger i Vejle… Min nye usynlige ven Svendsen kom med et godt råd til hvordan jeg på bloggen her kan række ud til et endnu større publikum end bare ham, mig og hvem der nu end har søgt på google efter ”Zenia Stampe knipser voldsomt” – Det viser sig nemlig at der findes en anden en der også blogger, det er godt nok en hende, men hun hedder Fie, og hun er MEGA meget mere populær end mig – Men altså hun har også været med i TV, og alt muligt, jeg har jo bare passet mit arbejde, og på den måde er det som udgangspunkt, et lidt uretfærdigt match vil jeg sige.

Jeg skal love for at Fie hun er lidt af en entreprenant type, min usynlige ven Svendsen havde helt ret i forhold til kendt-hed’s-barometeret, hold da helt fest, eller hold da lidt mindre fest måske, er du vimmer der er gang i den! Hvis vi lige skal løbe bloggen igennem hurtigt og i bagvendt kronologisk orden, så lyder det nogenlunde sådan her….Diagnose, Plastikoperationer, selvmordsforsøg, plastikoperationer, politianmeldelse, plastikoperationer og plastikoperationer – Nænsomt krydret med reklamer for alt muligt – wow!

Der kan jeg altså slet ikke være med, og selvom jeg næsten blev anholdt engang, for at nægte at ville begå selvmord, og jeg måtte flygte fra en horde af betjente for ikke at blive lagt i ulovlig benlås, så er det alligevel ikke helt nok føler jeg.

Der var ved gennemgang faktisk kun et sted hvor jeg ligesom følte jeg kunne hamle op med den konkurrerende blog, det viser sig nemlig at hvis man er influencer (tjek!) og har en blog (tjek…tjek!) så kan man sælge sit gamle tøj til overpriser.

Så som første skridt i retning af re-brandingen af bloggen her og Fie’fiseringen af det tematiske kan du nu købe et par helt vildt fede og meget autentiske Adidas sko str. 43 – Bud starter på 350 smacka’roonies, og det er uden forsendelse, for magter overhovedet ikke at skulle stå nede på tanken og bakse med det gejl! – Det er først til mølle og hvis du skynder dig, så får du et signeret postkort med som en ekstra lille ting du kan hygge dig med her i den kolde tid.

Bare helt crazy lækre brugte sko

En anden ting som jeg bed mærke i, er at der mangler billeder på min blog, også her er det altså umuligt for mig at kopiere lade mig inspirere af Fie, jeg lever ganske simpelt ikke et så actionpræget liv, så har ikke en ærlig chance for at tage så mange fede billeder, og da slet slet ikke nøgen i bruseren – Jeg vil overveje om jeg skal tage et billede næste gang jeg skal til tandlægen, så er der da til et blog indlæg ”Sådan får du det bedste ud af en plak behandling”…

Til gengæld lykkedes det mig at gennemskue hvordan man kapitaliserer på sin blog i dagens Danmark – det er faktisk ret simpelt, man reklamerer bare helt ukritisk for alt muligt og endnu mere umuligt gejl og bilder folk ind det er mega cool – også selvom det overhovedet ikke er det.

FØLGENDE DEL AF INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME!

Hey bloggen, jeg har savnet jer SÅ meget, det er bare sket det mest spændende her på kontoret i det nye år, og jeg har bare så mange spændende ting at dele med jer men jeg kan ikke sige så meget om det endnu andet end at det bliver super mega vildt spændende og jeg glæder mig bare så meget. Som mange af jer nok allerede ved, altså dem af jer som bare følger mig på insta og twitter og over det hele, så har vi fået en helt unik mulighed for at skifte vores leverandør af firmafrugt ud og har nu indgået et helt unikt partnerskab med Next Level Fruits og de er bare helt fantastiske må jeg sige, vi er gået fra helt almindelig frugt til sådan noget influencer-agtigt-frugt som er meget mere mig og jeg er sikker på at det også er meget mere dig. Så hvis du nogensinde skal peppe din frugtordning lidt op og det skal du da, så skal du helt sikkert smutte forbi Next Level Fruits – de er bare fabulous! – Jeg har i hvert tilfælde aldrig fået banananas før, det er helt crazy, det er det altså!

(Husk at skrælle din VIP frugt, hvis du spiser den helt rå ender du op med alvorlige læber)

Man tror det er en ananas der smager af banan og så er det bare en ananas der smager af ananas – Det er crazy altså

Hvis jeg skal være helt ærlig – og det skal man altså helst, så tror jeg ikke at jeg er sådan en udpræget Fie Laursen type, er end ikke sikker på at Fie Laursen er en Fie Laursen type men who knows – Jeg tænker i al fald at jeg nok mere er småforelsket i Sarah Grünewald, jeg har godt nok en kæletysker i forvejen men han hedder Ralf og er ved at være slidt og jeg kunne godt bruge en ny – Gad vide om Sarah har en blog?

Indtil da… ha’ det pænt, jeg lover at der sker vildt spændende ting på bloggen her i 2020, så kig forbi, det bliver vildt godt 🙂

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!