NÅR JEG BLIVER STOR VIL JEG VÆRE: MODERNE FAR!

Nu skal det handle om børn! – Det er nu ikke fordi det ikke sådan ellers handler ret meget om børn generelt, måske også på grænsen til at være på grænsen, men børn…. Det er altså bare super godt blog-materiale. Jeg har besøgt en masse blogs på noget der hedder Bloggers Delight eller sådan noget, jeg kendte det ikke i forvejen men Fie Laursen viste mig vejen og det lader umiddelbart til at blogs med børn bare er the real thing!

Jeg overvejede ganske kort om ikke jeg skulle kombinere Fie Laursen’s forretningsmodel, den med plastik-operations-konkurrencer og så alle de børneblogs på Bloggers Delight og udlodde en konkurrence hvor man kan vinde en skønhedsoperation til sit barn… Altså hvis nu man har fået et alvorligt grimt barn, det kan jo være et stort problem i disse #SoMe-Facebook-selfie-insta-tider.

Men ved nærmere eftertanke skal jeg ikke ha’ skylden for at være med til at give forældre med mindreværd meget mere mindreværd, og man må, når nu Fie ikke vil, være sin influencer-rolle voksen og huske på at man har et ansvar – Så kan vi jo alle sammen gå rundt og håbe lidt på at idiotien stopper cirka her.

Den yngste datter her på matriklen som er rundet de 3 år, proklamerede forleden med dyb alvor i stemmen, at hun ville flytte, mest fordi hun simpelthen ikke magtede det der med at skulle sidde stille når man spiser aftensmad, hvilket tilsyneladende er blevet et helt urimeligt krav – Hun havde åbenbart planlagt det igennem noget tid for hun havde allerede aftalt med en hun kender nede fra børnehaven at hun kunne flytte hjem til ham – Det syntes hende mor var en dårlig ide og nedlagde veto, vi kunne nu ellers godt ha’ brugt pladsen.

Problemet med børn, eller nærmere et af mine problemer med mine børn er at jeg stort set hver eneste dag bliver suget ind i en diskussion om… et eller andet, men altid fuldstændigt ligegyldigt.

Det kunne feks være følgende scenarie (Og jeg ved godt det ikke er specielt spændende) Vi skal ud af døren om morgenen, det stormer og pisser ned og datter gider overhovedet ikke ha’ hue på og inden jeg får set mig om ender jeg med at stå og argumentere for hvorfor det er en vildt god ide at tage en hue på.

”Du skal lige tage hue på skat’ski”

”Jeg vil ikke ha’ hue på”

”Men altså det er jo koldt udenfor”

”Jeg vil ik!”

”Men det stormer og regner og man skal altså ha hue på om vinteren”

”Jeg vil ik!!”

”Men er vinter, det er koldt og man fryser hvis man ikke har hue på”

”JEG VIL IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK”

Det er cirka heromkring i forløbet jeg giver op – Det er måske fordi jeg løber tør for argumenter eller bare fordi det er helt utroligt umuligt at argumentere for noget som helst når man battler med en som får hovedparten af sine nyheder fra Ramasjang.

”TAG SÅ DEN FUCKING HUE PÅ – DU FÅR SGU DA BIHULEBETÆNDELSE!!!”

”Hvad er bihulebetændelse” spurgte min datter mig helt forskrækket og da hun stadig ikke er ret modtagelig for almindelig fornuft bruger jeg ret meget tid på at bilde hende alt muligt og umuligt pis ind – bare for at se hvor langt vi kan trække den…. lidt ligesom Donald Trump og Fie L.

”Nu skal du høre skat’ski, det er når det bliver vinter og bierne fryser, så flytter de ind i ens næse for at overvintre, det kalder man også for vinterhi, det gør bjørne også men de sover bare i almindelige bjørnehuler og ikke i bihuler for de kan jo ikke være i en næse” – Og så så hun lige dele imponeret og skræmt ud – Til gengæld går hun med hue hver dag nu….. Og flytteplanerne, de er også lagt på hylden for en stund. Nu håber jeg bare ikke jeg har gjort hende en bjørnetjeneste og hun på et eller andet tidspunkt ud i fremtiden kommer til at dumpe sit lægestudie fordi hun ikke har tjek på det inflammatoriske.

Nok om det og glem alt det der med moderne far, jeg har lige fået af vide at jeg bare er en helt almindelig utilstrækkelig én af slagsen og det er jo ikke ligefrem noget at blære sig med og hvis man er en af de der blogger’s så er det bedst at komme op med blærede ting – Ellers bliver man aldrig helt Delight….

I morgen bliver en storartet dag, det er en slags helt sikkert – men indtil da, ha’ det fint! 🙂

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!