Jeg <3 dig stadig skat!

Når man lever et så privilegeret influencer-liv som undertegnede gør, så er noget af det vigtigste at holde sig konstant opdateret, i den forbindelse er jeg, af åbenlyse årsager, begyndt at læse en masse blogs hver morgen når jeg står op, mest for lis’som at mærke hvordan tingene står til i undergrunds-blog-miljøet, det gælder jo om at være med på beatet og hvis det lige pludselig er mere interessant med…. et eller andet i stedet for noget andet andet så er det altafgørende at man er på forkant og godt forberedt, det er en benhård branche.

Dette skulle ellers have været indlægget der sparkede 2020 i gang med den første store nyhed i rækken af uendeligt mange store nyheder der er på tegnebrættet i det kommende år her på bloggen. Men så kom posten – med post! Og ikke nok med det, der var et brev fra Thomas, eller det var faktisk fra Merete Agergaard, hun har bare fået Thomas til at skrive brevet for hun ville åbenbart ikke selv være det bekendt.

Hvis du lige nu sidder og tænker…. hvem er det nu lige ham der Thomas er, og hende der Merete Agergaard, er det en jeg burde kende? – Så næh, men Thomas er ”Managing Director” for Epinion og Merete er Direktør for Skattestyrelsen.

Hun har skrevet til mig før Merete, jeg havde bare lykkeligt glemt alt om det. Merete som jeg umiddelbart vurderer til at være en lidt insisterende type, ville bare sende mig en ”Påmindelse om at deltage i Skattestyrelsens undersøgelse af danskernes forhold til skattebetaling” – Jeg undrede mig i første omgang over at hun ikke selv kunne skrive et brev og sende ud og at hun ligefrem skulle ha’ Epinion Thomas til at stå for den opgave, det er jo dyrt med eksterne konsulentvirksomheder, men det viser sig at det simpelthen er fordi Merete har ret travlt med at være i fjernsynet.

Problemet for Merete er, at vi ikke lige er på talefod, og problemet bliver bestemt ikke mindre af, at Merete ikke selv ved det, det er nok også derfor hun bliver ved med få Thomas til at skrive. Men efter et år hvor Merete besluttede sig for at jeg skulle betale mere i skat end jeg havde tjent og oven i det sendte mig en ekstraopkrævning og jeg endte op med at arbejde et helt år og tjene minus et eller andet, har jeg altså haft et anstrengt forhold til ikke bare Merete men store dele af direktionen i Skattestyrelsen.

Når Merete så samtidig står i min avis og fortæller, at i stedet for at give mine penge til nogen der har, sådan virkelig brug for dem, altså nogen som har tjent endnu mere minus end mig, så har hun givet dem til nogen som slet ikke skulle ha’ haft dem – Så er man jo på nippet til at være irriterende!

Så…

Kære Merete,

cc: Epinion Thomas

Tak for din henvendelse vedr. vores forhold.

Min umiddelbare holdning til SKAT er og har altid været positiv, jeg er sikker på at den også i fremtiden vil være overvejende positiv, men Merete, med tanke på alle de kedelige sager der har været fremme på det seneste, er du ikke sød enten at sende mine penge retur, så skal jeg nok selv holde dem, bare indtil du er blevet voksen nok, til at kunne styre dem – Eller kan du i det mindste holde op med at give dem væk til nogen der har så rigeligt i forvejen og bruge dem på noget fornuftigt.

På forhånd tak!

Nårh – Nok om det, jeg har andre udfordringer at bakse med, ifølge Frederik Preisler der er kommunikationsdirektør i noget som hedder Mensch, er bloggers og influencers allerede ved at miste deres eksistensgrundlag – Det sker i takt med en underminering af troværdigheden hos den toneangivende del af de etablerede mega influencers, hvilket naturligvis eller uheldigvis inkluderer mig.

Det er jo rystende læsning, helt ærligt, Fie Laursen er allerede ved at blive forbudt i Norge, ellers noget der kun er overgået Anders Matthesen tidligere og det er åbenbart bare starten. Der går vedvarende rygter i undergrunds-blog-miljøet at nyheden har taget specielt hårdt på Mascha Vang og at hun på stående fod overvejer sine muligheder.

Og bedst som det hele ikke kunne blive ret meget værre… Så blev det det alligevel, Sarah Grünewald er ikke længere single – Eller…. det er selvfølgelig dejligt for Sarah men aargh!

Det konflikter desværre også en hel del med min personlige plan om at annoncere premieren på min helt egen tøjkollektion – Selvom man er mega influencer er der jo stadig et underliggende behov for at tjene til dagen af vejen, det er dyrt at være wannabe jet-setter og indtil Merete besinder sig og sender nogle penge retur er gode råd dyre.

Det eneste der har holdt mig oppe i dag er den massive mængde mails jeg modtager fra læsere af bloggen her, det er fantastisk at opleve den oprigtige interesse og læse de mange positive tilbagemeldinger som hver uge strømmer ind – Specielt tak til dem som er kommet med gode ideer og emner til bloggen, jeg følger op på dem alle i en kommende føljeton, når altså jeg er kommet mig over den nedslående nyhed om Sarah Grünewald’s civilstatus – Ama’r Halshug!

Indtil da – Så ha’ en dejlig dag… 🙂

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!