Jeg, Romeo…

Jeg er tilbage til min gamle morgenrutine – Magter simpelthen ikke at læse kendis-blogs til morgenmad mere, der sker sådan set heller ikke så meget rundt omkring lige på nuværende tidspunkt og det er på sin vis måske også meget godt. Nårh men ny, eller gammel, morgenrutine hedder noget i retning af TV2 News, dagens aviser, indland, udland, politik, business og så slutter jeg altid fredagens nyhedsstrøm af med at læse Ekstra Bladet – Det er altid et godt sted at blive forarget over et eller andet.

Det tegner dog til at blive en vaskeægte fin fredag og det er næsten den allerbedst tænkelige start på en weekend vil jeg mene. Der er nemlig ikke sket en dyt og intet dyt er jo en slags godt nyt! Det er faktisk helt befriende med en afslappet start på weekenden, jeg har været overraskende påvirket af episoden med Sarah Grünewald, så ja, det har været en lidt hård uge på den front.

Jeg har heldigvis fået det hele lidt på afstand, jeg har nemlig mødt en der hedder Julie, vi har mødt hinanden på noget der hedder side 9, og selvom hun er en del yngre end mig, føler jeg bare at vi har så meget tilfælles. Først og fremmest er hun mor til to piger, så hun ved hvor svært det er, at kombinere forældrerollen med en blomstrende karriere, det kan nemlig godt være svært at få til at gå op i en højere enhed, det skal jeg da være den første til at skrive under på.

Så er Julie også en slags ret lækker i det, en smuksak der i skrivende stund runder 3.1 hjerter på Ekstra Bladets lækkerheds-barometer og betyder, tror jeg nok, ret lækker. Men Julie er ikke bare lækker udenpå også indeni og det tæller dobbelt.

For en anden ting vi har tilfælles Julie og mig, er kærligheden til skum. Når Julie skal forkæle sig selv efter en hård dag, og det skal man, så sker det gerne med et dejligt varmt karbad – 40% vand og 60% skum, hun elsker skum, det gør hun. Jeg elsker skam også skum! Alt med skum! Skumbananer, ja faktisk næsten alt skumslik, hårskum, flødeskum, skumslukkere – selv de der diskoteker i 90’erne med skum på dansegulvet…Jeg elsker også bare vand, nu plejer vi godt nok at kalde vand på 40% for brændevin der hvor jeg kommer fra, men altså love it, love it.

Det hele passer bare stort set helt perfekt til mine egne baderutiner, jeg elsker også karbad det er 200% sikkert, specielt hvis blandingsforholdet er fordelt på 40% vand, 60% skum og 100% Julie <3

Men det absolut bedste ved Julie er at hun bare er sådan en ”helt nede på jorden”-agtig type og det kan jeg så godt li´…

Den bedste gave, man kan give en kvinde med børn, er meget individuel, alt efter hvilken type kvinde man er.” – ”Nogle mødre er til simple ting, som 10 minutter på toilettet uden at der står en og skal spørge om 700 ting på én gang” – Jamen så kan man ikke blive ret meget mere dejlig? Altså hvor ellers finder man en kæreste der bare gerne vil ha’ en quickie i fødselsdagsgave og helt uden at man skal spørge 700 gange først.

Og for det ikke skal være løgn så kommer Julie fra Lolland, det kan næsten ikke blive ret meget bedre, jeg har regnet ud, hvis vi nu flyttede sammen hos hende og i en lykkelig fremtid besluttede os for at tage på bilferie til Montemaggiore al Metauro i Italien sammen med alle ungerne, så ville jeg spare 1 time og 30 minutter i transporttid forhold til nu – Altså hver vej! Det svarer i runde tal til 18 fødselsdagsgaver og med to ekstra unger i hytten er jeg sikker på at Julie godt kunne bruge minimum 2×10 minutter om dagen i toileteksil – Det er en ren win/win.

Apropos win/win så bliver jeg simpelthen nødt til at smutte, jeg er blevet inviteret til et stort sportsarrangement i aften og jeg skal nå en masse inden, jeg SKAL nå at købe en EuroJackpot kupon, ikke fordi jeg normalt spiller Lotto men jeg trænger simpelthen sådan til at være mangemillionær igen – Desuden føler jeg mig heldig i dag, specielt efter mig og Julie bare klikkede, eller det var jo mest mig der klikkede på Julie men alligevel.

Har stadigvæk ikke hørt fra Merete og/eller Epinion Thomas og det er på en gang både skuffende men, på en måde, også en slags befriende.

Så indtil da, ha’ en fantastisk weekend og glæd dig til i morgen hvor du her på bloggen kan læse en kæmpe nyhed 🙂

About the author: rndm.me

Ghostwriter & Super-influencer.... Ånderkover!